Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Poginuo solista Baleta SNP-a

Noćas oko dva sata posle ponoći dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je na licu mesta poginuo Flavius Tiberiu Sasu (29) iz Temišvara, sa privremenim boravkom u Novom Sadu.

Gledanje fudbala u kafićima

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić dao je saglasnost ugostiteljima koji imaju odobrenje za postavljanje letnje bašte da postave audio i video uređaje u svoje lokale za vreme održavanja Svetskog prvenstva u fudbalu.

Odlaganje naplate grejanja po utrošku?

Početak primene naplate grejanja po utrošku mogao bi biti odložen, a nadležni za to u gradu trenutno rade na proračunu da li će novi sistem povećati ili smanjiti troškove.

Pun pansion za 7,5 evra dnevno

Novosadski studenti i ove letnje sezone imaju priliku da konkurišu za jeftino letovanje na Zlatiboru, preko Zdravstveno-potpornog udruženja.

Vaspitači se učili umetnosti

Vaspitači iz Predškolske ustanove ''Radosno detinjstvo'' bili su u protekla dva dana gosti u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog gde je organizovano edukativno druženje sa kustosima i istoričarima umetnosti.

Novac za tri novosadske škole

Ugovorom Evropske investicione banke i Vlade Srbije o pozajmici 50 miliona evra za modernizaciju škola, potpisanim danas u Beogradu, obuhvaćene su i tri novosadske škole.

Dunav preti Štrandu

Dunav je delimično poplavio deo špica Štranda, ali u "Gradskom zelenilu" uveravaju da za sada ne postoji opasnost od ozbiljnijeg plavljenja gradske plaže.

Saobraćajnice sporne u planu Univerziteta

Koncept saobraćajnica koje predviđa detaljni plan regulacije Univerzitetskog kampusa nije definitivan, ali svakako neće ugrožavati njegove svakodnevne aktivnosti, kažu za Radio 021 u Zavodu za urbanizam.

Zabavna nedelja u kampusu

U okviru proslave 50. godišnjice postojanja i rada Univerziteta u Novom Sadu ove nedelje će na Studentskom trgu biti organizovan niz različitih programa za studente i one koji se tako osećaju.